ÉS grafikai stúdió logo
EN HU
RÓLUNK

Az „& Grafikai Stúdiót” két grafikus - Magyari-Ésik Zsófia & Svajer László - valamint egy tapasztalt marketing szakember és programozó, Oláh István alapította 2012-ben. Grafikai stúdiónk célja, hogy minden megrendelőnknek átgondolt, szépen kidolgozott munkával szolgáljunk, rugalmasan reagálva ügyfeleink egyedi igényeire.

Manuális és digitális feladatokat is vállalunk, de – szükség szerint - a két világot bátran vegyítjük is egymással. Olyan grafikai munkákban vagyunk jártasak, mint a logókészítés, arculattervezés, hirdetések, prezentációk tervezése, illusztrációkészítés, fotózás, infografika, kiadványtervezés és -szerkesztés, valamint csomagolástervezés.

Bármilyen online felületre szívesen tervezünk, legyen az honlap, mobilalkalmazás, játék, one-pager, webshop, landing page, Facebook megjelenés, hírlevél vagy online kampányokhoz tartozó grafikai anyagok, banner, facebook hírdetés. Ha a grafikai szolgáltatásokon, webdesign-on kívül programozásra is szükség lenne, abban is tudunk segíteni.

Tevékenységeink köre kibővült, már 3D grafikával is foglalkozunk. Egyszerűbb animációk, iIlusztrációk, karaktertervek kivitelezését vállaljuk. Szívesen dolgozunk együtt enteriőrtervezőkkel, belsőépítészekkel látványtervek készítésén. A munkafolyamatok, amikkel megbízhat minket: modellezés, textúrázás, világítás, renderelés (Autodesk Maya + Mental Ray).

Szívesen veszünk részt nagyobb projektekben is, ahol egy munkán belül több felületre való tervezésre, komplex feladatok megvalósítására, esetleg koprodukcióra van szükség. Partnereink révén kivitelezési feladatok lebonyolítására is képesek vagyunk. Nem hátrálunk meg a legszokatlanabb igényektől sem, szeretünk a legszárnyalóbb ötletekből is hasznos végeredményt alkotni.

Nézze meg eddigi munkáinkat! Tegyen próbára minket! Kérjen árajánlatot!

©2016 ÉS Grafikai Stúdió Kft.; Adatvédelem